Tuya älypistoke

Tuya-älypistoke netistä

Tuya-älypistoke on pieni laite, jonka voit kytkeä pistorasiaan tehdäksesi mistä tahansa siihen kytketystä laitteesta ”älykkään”. Älypistokkeen avulla voit ohjata ja ajastaa siihen liitettyä laitetta älypuhelinsovelluksella tai ääniavustimella, kuten Amazon Alexalla tai Google Homella.

Kun liität laitteen Tuya-älypistokkeeseen, voit käyttää Tuya-sovellusta sen etäohjaukseen. Voit kytkeä sen päälle ja pois päältä, asettaa aikatauluja tai luoda erilaisia rutiineja ja säännöstöjä.

Voit vaikkapa kytkeä ”tyhmän” valon Tuya-älypistokkeeseen ja asettaa aikataulun lampun syttymiselle työpäivän jälkeen ja sammumiselle kympin uutisten jälkeen, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että muistat sammuttaa valon itse. Voit myös käyttää älykaiuttimen äänikomentoja kytkeäksesi valon älypistokkeen kautta päälle ja pois.

Tuya Smart on alusta, jonka päälle moni brändi rakentaa älykodin laitteita. Tuya-yhteensopivia pistokkeita on saatavilla siis monilta merkeiltä kuten Nedis, Simpal, Tomzn, Denver, Home Connect ja tietysti Tuya itse.

Tuya pähkinänkuoressa

Tuya Smart on maailmanlaajuinen IoT-alusta, joka tarjoaa älykotiratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Se tarjoaa laajan valikoiman älykkään kodin tuotteita, kuten älypistokkeita, älyvaloja, älykkäitä termostaatteja, älykameroita ja monia muita laitteita, joita voidaan ohjata ja automatisoida älypuhelinsovelluksella tai ääniavustimella, kuten Amazon Alexa tai Google Home.

Tuya Smart -alustan avulla valmistajat voivat helposti kehittää ja tuottaa älykkäitä tuotteita tarjoamalla joukon ohjelmistokehityspaketteja (SDK) ja sovellusohjelmointirajapintoja (API), jotka voidaan integroida tuotteisiinsa. Näin valmistajat voivat nopeasti ja helposti lisätä älykkäitä toimintoja tuotteisiinsa ilman, että heidän tarvitsee kehittää omaa IoT-alustaa.

Mikä on älypistoke?

Älypistoke eli älypistorasia on pieni laite, jonka voit kytkeä pistorasiaan tehdäksesi mistä tahansa siihen kytketystä laitteesta ”älykkään”. Älypistorasian avulla voit ohjata ja ajastaa siihen liitettyä laitetta älypuhelinsovelluksella tai ääniavustimella.

Älypistokkeet ovat yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä kodistasi mukavampi ja energiatehokkaampi. Niitä voidaan käyttää ohjaamaan erilaisia laitteita, kuten lamppuja, tuulettimia, kahvinkeittimiä ja monia muita laitteita.

Kuinka yhdistän Tuya-älyliittimet älykotijärjestelmääni

Liitä Tuya-älypistokkeet älykotijärjestelmääsi noudattamalla näitä vaiheita:

  1. Asenna Tuya Smart -sovellus älypuhelimeesi tai tablettiin: Lataa Tuya Smart -sovellus App Storesta tai Google Playsta ja asenna se laitteellesi.
  2. Luo tili: Avaa sovellus ja luo tili antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  3. Liitä Tuya-älypistoke: Liitä Tuya-älypistoke pistorasiaan ja varmista, että siihen on kytketty virta.
  4. Laitteen lisääminen sovellukseen: Avaa Tuya Smart -sovellus ja lisää uusi laite napauttamalla plus-kuvaketta. Liitä laite Wi-Fi-verkkoosi noudattamalla näytön ohjeita.
  5. Hallitse ja ajoita laitteitasi: Kun laite on yhdistetty, voit ohjata ja ajoittaa laitteitasi Tuya Smart -sovelluksella. Voit ottaa ne käyttöön ja pois käytöstä, asettaa aikatauluja ja luoda automatisointeja.
  6. Integroi muiden laitteiden kanssa: Tuya Smart tukee integraatiota Amazon Alexan ja Google Homen kanssa, jolloin voit ohjata älylaitteitasi äänelläsi. Integroidaksesi muihin laitteisiin, sinun on linkitettävä Tuya-tilisi Alexa- tai Google Home -sovelluksessa.

Osta Tuya-pistoke netistä

Katso alta lista suosittelemistamme verkkokaupoista, joista tilaat älykodin Tuya yhteensopivat laitteet netistä edullisesti ja helposti.