Tilaa Philips Hue valaisimet, bridge, led-nauhat ja muut laitteet netistä

Philips Hue LogoPhilips Hue on hollantilaisen Philipsin kehittämä älyvalaistustuotesarja. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima vaihtoehtoja, mukaan lukien polttimot, lamput, valonauhat ja valaisimet, joita kaikkia voidaan ohjata etänä älypuhelimella tai tabletilla tai äänikomennoilla, jos käyttäjällä on yhteensopiva virtuaaliassistentti, kuten Amazon Alexa tai Google Assistant.

Philips Hue -sarjan polttimot käyttävät LED-tekniikkaa ja ne voidaan asettaa miljooniin eri väreihin sekä valkoisen valon eri sävyihin. Ne voidaan myös ajastaa kytkeytymään päälle tai pois päältä tiettyinä aikoina tai niitä voidaan ohjata useilla antureilla, kuten liiketunnistimilla.

Lisäksi Hue-valot voidaan integroida muihin älykodin laitteisiin, kuten Philips Hue -yhteensopiviin kameroihin, kaiuttimiin ja lukoihin, käynnistääkseen erilaisia toimintoja, kuten valojen kytkemisen päälle tai pois päältä, kun liikettä havaitaan, tai synkronoida valot musiikin tai elokuvien kanssa.

Osta Philips Hue valot netistä

Philips Hue valot netistä

Mitä erityyppisiä valoja Philips Hue -sarja sisältää?

Philips Hue -tuotesarjaan kuuluu useita erilaisia valaisimia, mukaan lukien:

 • Polttimot: Alkuperäinen ja linjan suosituin tuote, nämä ovat tavallisia A19-muotoisia lamppuja, jotka voidaan ruuvata useimpiin tavallisiin valaisimiin. Niitä on useita eri tyyppejä, mukaan lukien tavalliset Hue White- ja Color Ambiance -lamput, jotka voivat näyttää miljoonia eri värejä, ja Hue White Ambiance -lamput, jotka voivat näyttää vain valkoisen valon eri sävyjä.
 • Lamput: Nämä ovat erillisiä lamppuja, joiden sisällä on Hue-polttimo. Niitä on useita eri tyylejä, mukaan lukien pöytälamput, lattiavalaisimet ja pöytälamput.
 • Valonauhat: Nämä ovat joustavia LED-valoliuskoja, jotka voidaan leikata sopivaan kokoon ja kiinnittää useisiin eri pintoihin. Niitä on sekä väriä vaihtavia että vain valkoisia vaihtoehtoja. Philips Hue LED-nauhat ovat erittäin laadukkaita ja toimintavarmoja. LED-nauha on saatavilla myös Bluetooth-versiona, jolloin yksittäisen nauhan hallintaan ei tarvita Philips Hue Bridge-siltaa (toki, jos haluat yhdistää Bluetooth-nauhan esim. Google Homeen silloin silta tulee tarpeeseen).
 • Ulkovalot: Tämä sisältää seinään asennettavat ulkovalot, kohdevalot, polkuvalot ja paljon muuta.
 • Valaisimet: Nämä ovat täydellisiä valaisimia, joissa on sisäänrakennettu Hue-polttimo. Esimerkkejä valaisimista ovat kattokruunut, kattovalot ja ulkokuistivalot.
 • Lisävarusteet: Näitä ovat esimerkiksi ohjauslaitteet, himmentimet ja liiketunnistimet, jotka laajentavat nykyisen kokoonpanosi toimintoja.

Kaiken kaikkiaan valaisinsarja tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman vaihtoehtoja, ja niitä voidaan käyttää useissa eri ympäristöissä, yhdestä huoneesta koko taloon ja jopa ulos, joten voit valita tarpeisiisi täydellisesti sopivan.

Sisältääkö Philips Hue -sarja muita tuotteita kuin valoja?

Kyllä, valaisimien lisäksi Philips Hue -tuotesarjaan kuuluu useita muita tuotteita, jotka on suunniteltu täydentämään ja parantamaan valaisimien toimivuutta. Nämä sisältävät:

 • Bridge: Pieni laite, joka muodostaa yhteyden kotisi langattomaan verkkoon ja toimii keskittimenä, jonka avulla voit ohjata Hue-valojasi älypuhelimella tai tabletilla, vaikka olisit poissa kotoa.
 • Himmennyskytkin: Langaton himmennyskytkin, jota voidaan käyttää Hue-valojen ohjaamiseen ilman älypuhelinta tai tablettia.
 • Liiketunnistin: Pieni anturi, joka voidaan sijoittaa huoneeseen ja käyttää Hue-valot automaattisesti päälle tai pois päältä liikkeen perusteella.
 • Napautuskytkin: Langaton kytkin, joka voidaan asettaa seinälle ja käyttää Hue-valojen ohjaamiseen yksinkertaisella napautuksella.
 • Hue Sync: Ohjelmisto Windowsille ja Macille, jonka avulla voit synkronoida Hue-valot musiikin, elokuvien ja pelien kanssa mukaansatempaavan kokemuksen saamiseksi.
 • Hue Outdoor Sensor: Ulkokäyttöön suunniteltu säänkestävä anturi, joka havaitsee liikkeen ja lämpötilan muutokset ja jota voidaan käyttää valojen sytyttämiseen/sammutukseen tai muiden toimien laukaisemiseen yhteensopivien laitteiden kanssa.
 • Hue Play HDMI Sync Box: HDMI-yhteensopiva laite, joka synkronoi Hue-valot katsomasi videosisällön kanssa ja luo mukaansatempaavan surround-valaistuskokemuksen viihdehuoneeseesi.

Kaiken kaikkiaan nämä tuotteet on suunniteltu helpottamaan valojen ohjaamista ja mukauttamista, mikä laajentaa entisestään kotiautomaatioasennusmahdollisuuksiasi.

Tarvitsenko Hue Bridgen ohjatakseni Philips Hue -valojani?

Philips Hue -silta on välttämätön Philips Hue -valojen ohjaamiseen, sillä se toimii keskittimenä, joka yhdistää valot verkkoosi ja mahdollistaa niiden ohjaamisen älypuhelimella tai muulla älylaitteella. Silta yhdistyy reitittimeen ja sitten valot yhdistyvät siltaan langattomasti Zigbeen kautta.

Silta kommunikoi puhelimesi sovelluksen kanssa, joka lähettää komentoja valoille sillan kautta. Ilman siltaa et pystyisi ohjaamaan valojasi etänä tai integroimaan niitä älykodin järjestelmään.

Philipsin viimeaikaiset kehitystyöt mahdollistavat kuitenkin joidenkin valojen ohjaamisen suoraan Bluetoothin kautta. Tämä tarkoittaa, että voit ohjata niitä Hue Bluetooth -sovelluksella ilman siltaa. Mutta se rajoitetaan vain Bluetoothin kanssa yhteensopivien valojen määrään, myös Bluetooth-signaalin kantamaan, etkä voi käyttää joitain muita edistyneitä ominaisuuksia, kuten geoaitausta, rutiineja tai integrointia muut älylaitteet.

Voinko yhdistää muiden valmistajien zigbee-tuotteita Philips Hue Bridgeen?

Philips Hue -silta on suunniteltu toimimaan erityisesti Philips Hue -valojen ja muiden Philips Hue -tuotteiden kanssa. Jotkin muut Zigbee-pohjaiset muiden valmistajien tuotteet voivat kuitenkin myös pystyä yhdistämään siltaan, mutta tätä yhteensopivuutta ei taata.

Zigbee on langaton viestintäprotokolla, jota käyttävät monet erilaiset älykodin laitteet ja järjestelmät, mutta kaikki Zigbee-laitteet eivät ole yhteensopivia keskenään. Yhteensopivuus riippuu Zigbee-standardista, profiilista ja tuotteen käyttämästä erityisestä toteutuksesta.

On myös syytä huomata, että vaikka laite olisi Zigbee-pohjainen ja pystyy muodostamaan yhteyden siltaan, sillä ei välttämättä ole kaikkia toimintoja tai sitä voivat rajoittaa sillan ominaisuudet. Jos harkitset muiden Zigbee-laitteiden integroimista Philips Hue -ekosysteemiisi, on tärkeää tarkistaa valmistajalta, ovatko ne yhteensopivia Hue-sillan kanssa ja millaista integraatiotasoa on odotettavissa.

Philips Hue Bridge

Kuinka yhdistää Philips Hue -valot Google Homeen?

Voit yhdistää Philips Hue -valot Google Homeen noudattamalla muutamia vaiheita:

 1. Varmista, että Philips Hue -silta ja valot on määritetty ja yhdistetty samaan verkkoon Google Home -laitteesi kanssa.
 2. Avaa Google Home -sovellus puhelimellasi tai tabletillasi.
 3. Napauta ”+” -painiketta aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.
 4. Valitse ”Asenna laite” ja sitten ”Toimii Googlen kanssa”
 5. Etsi laiteluettelosta ”Philips Hue”.
 6. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Philips Hue -tilillesi.
 7. Liitä Google Home -laitteesi Philips Hue -tiliisi noudattamalla näytön ohjeita.

Nyt sinun pitäisi pystyä ohjaamaan Philips Hue -valojasi Google Homellasi äänikomennoilla, kuten ”Hei Google, laita olohuoneen valot päälle” tai ”Ok Google, aseta makuuhuoneen valo siniseksi”.

On syytä huomata, että tämä prosessi voi vaihdella hieman käyttämäsi sovelluksen version ja Google Home -laitteen mukaan, mutta yleisten vaiheiden tulisi olla samanlaisia. Jos sinulla on ongelmia tai saat tarkempia ohjeita, voit katsoa sekä Philipsin että Googlen virallisia asiakirjoja.

Kuinka yhdistää Philips Hue Apple HomeKitiin?

Jotta voit liittää Philips Huen Apple HomeKitiin, sinulla on oltava Philips Hue Bridge ja HomeKit-yhteensopiva laite (kuten iPhone tai iPad). Tässä on perusprosessi yhteyden määrittämiseksi:

 1. Lataa Philips Hue -sovellus App Storesta ja käynnistä se.
 2. Liitä Philips Hue Bridge samaan verkkoon HomeKit-yhteensopivan laitteen kanssa.
 3. Avaa Home-sovellus HomeKit-yhteensopivalla laitteellasi.
 4. Pidä Philips Hue Bridgen painiketta painettuna, kunnes LED-valo alkaa vilkkua.
 5. Napauta Home-sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa ”+” -painiketta ja valitse sitten ”Lisää lisävaruste”.
 6. Skannaa kamerasi HomeKit-asennuskoodi Philips Hue Bridgen pohjassa.
 7. Anna sillalle nimi ja napauta sitten Valmis.

Philips Hue -valot näkyvät nyt Home-sovelluksessa, ja niitä voidaan ohjata Siri-äänikomennoilla.

Voit myös määrittää, ohjata ja valvoa sävylaitteitasi kolmannen osapuolen sovelluksilla, kuten Matthias Hochgattererin ”Home”, elgaton ”Eve”, Hue essentialsin ”Hue Pro” jne.

Kuinka yhdistää Philips Hue Home Assistantiin?

Jotta voit yhdistää Philips Huen Home Assistantiin, sinulla on oltava Philips Hue Bridge ja laite, jossa on Home Assistant. Tässä on perusprosessi yhteyden määrittämiseksi:

 1. Varmista, että Philips Hue Bridge on yhdistetty verkkoosi ja että valot toimivat oikein.
 2. Siirry Home Assistantissa ”Määritykset”-valikkoon ja valitse sitten ”Integraatiot”.
 3. Etsi hakupalkin avulla ”Philips Hue” ja valitse se.
 4. Napsauta ”CONFIGURE”-painiketta ja kirjoita sitten Philips Hue Bridgesi IP-osoite ja käyttäjänimi, jota haluat käyttää integroinnissa.
 5. Paina Lähetä, ja Philips Hue -valojesi pitäisi nyt olla näkyvissä ja ohjattavissa Home Assistantissa.

Voit sitten luoda automaation ohjaamaan valoa ajan tai anturin tilan perusteella.

Vaihtoehtoinen tapa on käyttää Home Assistantin sisäänrakennettua ”Discovery”-toimintoa. Tämä löytää ja määrittää sävylaitteesi automaattisesti, sinun tarvitsee vain painaa sävysillan linkkipainiketta ennen etsinnän aloittamista.

Lisäksi voit käyttää mukautettua komponenttia nimeltä ”Hue” sävyvalojen yhdistämiseen. Tämä komponentti mahdollistaa etsinnän, valon ohjauksen ja anturipäivitykset.

6 syytä valita Philips Hue -valot muiden älyvalojen sijaan

Yhteensopivuus: Philips Hue -valot ovat yhteensopivia useiden älykotijärjestelmien kanssa, mukaan lukien Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant ja Samsung SmartThings, mikä mahdollistaa saumattoman integroinnin olemassa olevien älykotilaitteiden kanssa.

Erilaisia tuotteita: Philips Hue tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien polttimot, lamput ja valonauhat, mikä antaa sinulle joustavuuden valita tarpeisiisi parhaiten sopiva valaistusratkaisu.

Laaja ekosysteemi: Philips Hue -valot ovat osa suurempaa yhdistettyjen laitteiden ekosysteemiä, mukaan lukien liiketunnistimet, himmentimet ja jopa ulkovalaistusratkaisut, joten täysin yhdistetyn ja automatisoidun kodin luominen on helppoa.

Sovellus ja ääniohjaus: Philips Hue -valoja voidaan ohjata Philips Hue -sovelluksella, jonka avulla voit asettaa aikatauluja, säätää kirkkautta ja vaihtaa värejä tai voit ohjata valojasi äänikomennoilla Amazon Alexan, Google Assistantin tai Sirin avulla.

Värivalikoima: Philips Hue -valaisimilla voit muuttaa valon väriä mielialaasi tai huoneen värimaailmaan sopivaksi. Ne tarjoavat laajan valikoiman värejä kylmästä valkoisesta lämpimiin keltaisiin ja erilaisia kirkkaita värejä, mikä antaa sinulle vapauden valita täydellisen valaistuksen kaikkiin tilaisuuksiin.

Laatu: Philips Hue -valot ovat yksinkertaisesti laadukkaita. Tuotteiden viimeistely, helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus on markkinoiden huippua. Sovellus on yksinkertainen ja tarvittaessa kaikki palikat saa kiinni esim. Google Homeen, Apple HomeKitiin tai Home Assistantiin todella helposti.

Kannattaa huomata, että markkinoilla on myös muita älykkäitä valoja, jotka voivat tarjota samanlaisia toimintoja ja joissakin tapauksissa jopa parempia, joilla on omat etunsa, kuten hinta, virrankulutus jne. Joten on aina hyvä idea tehdä tutkimus ja vertailla käytettävissä olevia vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Katso alta lista suosittelemistamme verkkokaupoista, joista tilaat älykodin Philips Hue polttimot, valaisimet, LED-nauhat, Bridge-sillan ja muut laitteet netistä edullisesti ja helposti.