Xiaomi älykoti & Xiaomi Mi

Xiaomi LogoXiaomi on kiinalainen monikansallinen elektroniikkayritys, joka perustettiin huhtikuussa 2010 ja jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Xiaomi valmistaa ja investoi muun muassa älypuhelimiin, mobiilisovelluksiin, kannettaviin tietokoneisiin, kodinkoneisiin, laukkuihin, kenkiin, kulutuselektroniikkaan ja moniin muihin tuotteisiin. Yhtiö on tällä hetkellä maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja Samsungin, Applen ja Huawein jälkeen. Lisäksi Xiaomi on myös laajentunut älykkään kodin markkinoille useiden tuotteiden kautta ja on myös julkaissut useita kodinkoneita, mukaan lukien ilmanpuhdistimia, riisinkeittimiä ja pesukoneita.

Mitä älykotituotteita Xiaomi valmistaa?

Xiaomi valmistaa useita erilaisia älykotituotteita. Alta löydät yksinkertaistetun listan.

Älykkäät kodin turvakamerat: Xiaomi valmistaa erilaisia älykkäitä turvakameroita, joiden avulla käyttäjät voivat seurata kotiaan etänä älypuhelimen tai tabletin avulla. Vaihtoehtoja on useita. Esimerkiksi Mi Home Security Camera Basic 1080P on Xiaomin perusturvakamera, jota voidaan ohjata etänä älypuhelimella tai tabletilla. Sen avulla käyttäjät voivat myös katsella suoraa videota ja saada hälytyksiä, kun liikettä havaitaan.

Älyvalaistus: Xiaomin älyvalaistustuotteita ovat LED-lamput, nauhat ja polttimot, joita voidaan muun muassa ohjata etänä älypuhelimella tai äänikomennoilla.

Älykkäät kodinkoneet: Xiaomi tarjoaa valikoiman älykkäitä kodinkoneita, mukaan lukien ilmanpuhdistimet, ilmankuivaimet, riisinkeittimet ja pesukoneet, joita voidaan ohjata etänä älypuhelimella.

Älytermostaatit: Xiaomin älytermostaattien avulla käyttäjät voivat ohjata kodin lämpötilaa helposti.

Älylukot: Xiaomin älylukkojen avulla käyttäjät voivat lukita ja avata ovensa etänä esimerkiksi älypuhelimella tai äänikomennoilla.

Älykodin yhdyskäytävä: Xiaomin yhdyskäytävän avulla käyttäjät voivat yhdistää älykotituotteensa yhteen ja ohjata useita älykodin laitteita yhdellä sovelluksella.

Mi Electric Scooter: Xiaomin älykäs sähköskootteri. Kyllä. Sitäkin voidaan ohjata ja seurata etänä älypuhelimella.

Nämä ovat muutamia esimerkkejä Xiaomin valmistamista älykodin tuotteista. Yritys lisää jatkuvasti uusia tuotteita älykkään kodin ekosysteemiin.

Miksi valita Xiaomin älykotituotteet?

  • Edulliset hinnat: Xiaomin älykotituotteet ovat usein suhteellisen edullisia, ainakin verrattuna tunnettuihin high end brändeihin, mikä tekee niistä loistavan vaihtoehdon aloitteleville älykotiharrastajille.
  • Laaja valikoima tuotteita: Xiaomi tarjoaa laajan valikoiman älykodin tuotteita, mukaan lukien turvakamerat, valaistus, kodinkoneet, termostaatit, lukot ja paljon muuta. Voit helposti löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.
  • Yhteensopivuus: Xiaomin älykotituotteet ovat yhteensopivia muiden Xiaomi-laitteiden sekä yleensä myös muiden älykotialustojen, kuten Home Assistantin, Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple HomeKitin, kanssa. Näin kaikkia älykodin laitteita on helppo ohjata yhdellä sovelluksella tai äänikomennoilla.
  • Innovaatiot: Xiaomi tunnetaan innovatiivisena yrityksenä ja se päivittää tuotteitaan jatkuvasti lisätäkseen uusia ominaisuuksia ja parantaakseen niiden suorituskykyä.

Kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät Xiaomin älykodin tuotteista loistavan valinnan niille, jotka haluavat luoda älykkään kodin pienellä budjetilla, mutta silti korkealaatuisilla, luotettavilla ja innovatiivisilla tuotteilla.

Osta Xiaomi-tuotteet netistä