Nedis Smartlife älykodin tuotteet

Nedis LogoNedis on maailmanlaajuinen yritys, joka myy laajaa valikoimaa kulutuselektroniikkaa ja tarvikkeita, mukaan lukien tietokone- ja matkapuhelintarvikkeet, kodin ja puutarhan tuotteet sekä audio- ja visuaaliset laitteet. Yritys perustettiin Hollannissa 1980-luvulla ja on sittemmin laajentunut muihin maihin, mukaan lukien Yhdysvaltoihin ja Isoon-Britanniaan. Nedis myy tuotteitaan useiden eri kanavien kautta, mukaan lukien verkkokauppapaikat, oma verkkokauppasivustonsa sekä jakelijoiden ja jälleenmyyjien verkosto ympäri maailmaa. Yritys on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan.

Nedis myy erilaisia älykotituotteita (SmartLife), joiden avulla voit ohjata ja valvoa kotiasi älypuhelimella tai muulla laitteella. Näitä tuotteita ovat älykkäät termostaatit, älyvalot, älykkäät turvakamerat, älykkäät lukot ja älypistokkeet. Meillä on itsellämme erittäin positiivisia kokemuksia kyseisen valmistajan laitteista: ne ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Lähinnä, koska hinta on halpa, sillä laatu ei yllä kyllä alan kovimpien tekijöiden tasolle.

Osta Nedis-tuotteet netistä

Nedis-tuotevalikoimaan kuuluu mm. valvontakameroita, robotti-imureita, älyvalaisimia, ilmastointilaitteita, ilmanviilentimiä, pistorasioita, airfryereita ja paljon muuta.

Älykkäillä termostaateilla voit ohjata kotisi lämpötilaa etänä ja asettaa lämpötila-aikatauluja energian säästämiseksi. Älykkään valaistuksen avulla voit ohjata kodin valoja etänä ja asettaa valaistusaikatauluja. Älykkäiden valvontakameroiden avulla voit valvoa kotiasi etänä ja vastaanottaa ilmoituksia, jos siellä tapahtuu epätavallista toimintaa. Älylukkojen avulla voit lukita ja avata ovesi etänä ja antaa pääsyn vieraille. Älykkäiden pistokkeiden avulla voit ohjata ja valvoa laitteidesi ja elektroniikkasi virrankäyttöä etänä.

Nedis SmartLife älykodin tuotteita voidaan ohjata älypuhelimen sovelluksella tai älykaiuttimen äänikomennoilla. Ne on helppo asentaa ja niitä voidaan käyttää mukavamman, energiatehokkaamman ja turvallisemman kodin luomiseen.

5 syytä valita Nedis SmartLife -tuotteet älykotiisi

  1. Laadukkaat tuotteet: Nedis tunnetaan korkealaatuisen kulutuselektroniikan ja -tarvikkeiden valmistajana, ja tämä koskee myös heidän älykotituotteitaan.
  2. Laaja valikoima tuotteita: Nedis tarjoaa laajan valikoiman älykkään kodin tuotteita, mukaan lukien termostaatit, valaisimet, valvontakamerat, lukot ja pistokkeet, jotta voit löytää tarpeitasi vastaavan tuotteen.
  3. Helppokäyttöinen: Nedis smart home -tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja niissä on intuitiiviset älypuhelinsovellukset ja mahdollisuus ohjata niitä puhekomennoilla älykaiuttimen avulla.
  4. Energiatehokas: Monet Nedisin älykkään kodin tuotteista, kuten älytermostaatit ja älypistokkeet, voivat auttaa sinua säästämään energiaa ja seuraamaan energian kulutustasi.
  5. Hyvä liitettävyys: Nedis-tuotteet on helppo liittää muihin älykodin sovelluksiin ja alustoihin, kuten esimerkiksi Home Assistant tai Google Home -alustoihin. Itselläni on hyviä kokemuksia yhdistämisestä Googlen palveluihin. Homma onnistuu parissa minuutissa ja ongelmia ei jälkikäteen ole ollut.

Nedis SmartLife-sovellus älypuhelimeen

Nedis SmartLife-älypuhelinsovellus on ilmainen sovellus, jonka avulla voit ohjata ja valvoa Nedis Smart Home -tuotteita älypuhelimesta tai tabletista. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille ja sen voi ladata App Storesta tai Google Play Storesta.

Nedis-sovelluksella voit ohjata älykkäitä termostaatteja, valaistusta, valvontakameroita, lukkoja ja pistokkeita mistä tahansa, kunhan sinulla on Internet-yhteys. Voit asettaa lämpötila-aikataulut, sytyttää ja sammuttaa valot, valvoa kotiasi turvakameroilla, lukita ja avata ovia sekä ohjata laitteidesi ja elektroniikkasi virrankäyttöä.

Sovelluksen avulla voit myös luoda ja mukauttaa kohtauksia, jotka ovat toimien yhdistelmiä, jotka voidaan käynnistää yhdellä napautuksella tai äänikomennolla. Voit esimerkiksi luoda ”Hyvää yötä” -kohtauksen, joka sammuttaa kaikki valot ja lukitsee ovet, kun menet nukkumaan.

Kaiken kaikkiaan Nedis-älypuhelinsovellus on kätevä ja helppokäyttöinen työkalu Nedis Smart Home -tuotteiden hallintaan ja ohjaamiseen.

Voinko yhdistää Nedis-tuotteet Home Assistantiin?

Nedis Smartlife -tuotteet on mahdollista integroida Home Assistantiin, avoimen lähdekoodin kotiautomaatioalustaan, jonka avulla voit ohjata ja automatisoida kotisi laitteita ja järjestelmiä. Integrointi voi kuitenkin riippua käyttämistäsi Nedis-tuotteista ja käyttämästäsi Home Assistantin versiosta.

Jos haluat integroida Nedisin Home Assistantin kanssa, sinun on ehkä asennettava Nedis-tuotteihisi sopiva integraatio tai komponentti. Joissakin Nedis-tuotteissa, kuten älypistokkeissa, voi olla sisäänrakennettu integraatio Home Assistantin kanssa, kun taas toiset saattavat vaatia kolmannen osapuolen integroinnin tai komponentin käyttöä.

Jos haluat selvittää, voitko integroida Nedis-tuotteesi Home Assistantin kanssa ja miten, sinun on ehkä tutustuttava tuotteidesi asiakirjoihin, Home Assistantin asiakirjoihin tai Home Assistant -yhteisön foorumeihin.

Miten yhdistää Nedis Smart Home -tuotteeni Google Home -sovellukseen?

Kyllä, Nedis-älykotituotteesi on mahdollista yhdistää Google Home -sovellukseen, jonka avulla voit ohjata ja hallita kodin älylaitteita yhdestä sovelluksesta. Jos haluat yhdistää Nedis-tuotteesi Google Home -sovellukseen, sinun on varmistettava, että ne ovat yhteensopivia Google Home -alustan kanssa ja että ne on asennettu ja määritetty oikein.

Voit yhdistää Nedis-tuotteesi Google Home -sovellukseen seuraavasti:

  1. Lataa Google Home -sovellus älypuhelimeesi tai tablettiin.
  2. Avaa sovellus ja napauta Lisää-kuvaketta (plus-merkki) oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse ”Asenna laite” ja valitse sitten ”Toimii Googlen kanssa”.
  4. Liitä Nedis-tuotteesi Google Home -sovellukseen noudattamalla ohjeita.
  5. Kun Nedis SmartLife-tuotteesi on yhdistetty, voit ohjata niitä Google Home -sovelluksella ja äänikomennoilla Google Assistant -yhteensopivalla laitteella, kuten Google Nest -älykaiuttimella tai -näytöllä.

Jaa meille omia kokemuksia laitteiden käytöstä halutessasi yhteydenottolomakkeen kautta!

Katso alta lista suosittelemistamme verkkokaupoista, joista tilaat älykodin Nedis Smart Life -laitteet netistä edullisesti ja helposti.