Älykoti verkkokauppa

Älykodin teknologia on mullistanut tapamme elää. Teknologia tekee kodistamme mukavampia, turvallisempia ja energiatehokkaampia. Verkkokaupan lisääntyessä on helpompaa kuin koskaan ostaa älykodin tuotteet mukavasti ja edullisesti omalta sohvalta käsin. Tässä artikkelissa tutkimme älykotituotteiden verkosta tilaamisen etuja ja haittoja sekä sitä, mitä tulee ottaa huomioon ennen ostoa.

Parhaat älykoti verkkokaupat

Plussat: Älykotituotteet netistä

 • Mukavuus: Yksi älykotituotteiden verkosta tilaamisen suurimmista eduista on mukavuus. Voit tehdä ostoksia mistä tahansa ja milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia myymälän aukioloajoista tai ajamisesta fyysiseen kauppaan. Verkkokaupat ovat mukavia.
 • Laaja valikoima: Verkkokaupat tarjoavat usein paljon laajemman valikoiman älykotituotteita kuin kivijalkakaupat. Tämä antaa sinulle enemmän valinnanvaraa, joten voit löytää täydellisen tuotteen juuri omiin tarpeisiisi.
 • Kilpailukykyiset hinnat: Verkkokauppiaat tarjoavat usein halvempia hintoja kuin perinteiset kaupat alhaisempien yleiskustannusten vuoksi. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa älykodin ostoissa.
 • Arvostelut ja arvioinnit: Verkkokaupan alustat sisältävät usein käyttäjien arvosteluja ja arvioita, jotka voivat olla arvokas resurssi päätettäessä, mitä tuotteita lopulta ostat.

Miinukset Smart Home -tuotteiden verkkokaupoissa

 • Toimitusviiveet: Toimitusajat voivat vaihdella, ja on aina olemassa riski, että tuotteesi viivästyy tai katoaa kuljetuksen aikana. Tämä voi olla turhauttavaa, varsinkin jos tarvitset tuotetta heti. Silloin kannattaa ehkä suunnata Verkkokauppa.comiin, Giganttiin, Poweriin tai vaikka Motonetiin ja hakea haluamasi tuote suoraan hyllystä.
 • Ei käytännön kokemusta: Verkkokauppa tarkoittaa, että et voi koskea ja katsella tuotteita ennen ostamista. Tämä voi olla haitta, jos et ole perehtynyt tuotteen ominaisuuksiin tai jos et ole varma, minkä tuotteen haluat valita.
 • Ei henkilökohtaista apua: Kun teet ostoksia verkossa, sinulla ei yleensä ole pääsyä myyjän henkilökohtaiseen apuun. Tämä voi olla ongelma, jos tarvitset apua asennuksessa tai jos sinulla on kysyttävää tuotteen ominaisuuksista.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun tilaat älykotituotteita netistä

 • Yhteensopivuus: Varmista, että harkitsemasi tuote on yhteensopiva nykyisen älykodin järjestelmäsi ja laitteidesi kanssa.
 • Toimitusaika: Mieti toimitusaikaa ja sitä, tarvitsetko tuotetta heti vai voitko odottaa.
 • Palautuskäytäntö: Lue palautusehdot huolellisesti ennen ostoksen tekemistä, jotta tiedät mitä tehdä, jos sinun on palautettava tuote.
 • Takuu: Varmista, että tuotteella on takuu ja ymmärrät takuun ehdot.

Yhteenvetona voidaan todeta, että älykodin tuotteiden tilaamisella verkossa on hyvät ja huonot puolensa. Verkkokauppa on kätevä vaihtoehto ja tarjoaa tavallisesti laajan valikoiman. Kun tilaat verkosta, vertaile yhteensopivuutta, toimitusaikaa, palautuskäytäntöä ja takuuta ennen ostoa. Nämä vinkit mielessäsi voit tehdä fiksun päätöksen seuraavasta älykodin tuotteen ostosta.

Mitä voin tilata verkkokaupoista?

Tässä on joitain suosittuja älykotituotteita, joita voit tilata verkosta:

Älytermostaatit: Näiden laitteiden avulla voit ohjata kotisi lämpötilaa älypuhelimella tai ääniohjatulla avustajalla. Joitakin suosittuja malleja ovat Nest Learning Thermostat ja Ecobee SmartThermostat.

Älyvalot: Älyvalot ovat LED-lamppuja, joita voit ohjata sovelluksen tai puheavustajan kautta. Voit asettaa aikatauluja, säätää kirkkautta ja muuttaa valojen väriä mistä tahansa. Esimerkkejä ovat Philips Hue, Ledvance Smart, Lidl / Silvercrest ja LIFX.

Älypistokkeet: Näiden laitteiden avulla voit muuttaa minkä tahansa laitteen älylaitteeksi. Liitä laite vain älypistokkeeseen ja ohjaa sitä sitten sovelluksen tai ääniavustajan kautta.

Älylukot: Älylukkojen avulla voit hallita kotiisi pääsyä mistä tahansa. Voit lukita tai avata ovesi etänä, myöntää vieraille tilapäisen pääsyn ja vastaanottaa ilmoituksia, kun joku tulee kotiisi tai poistuu sieltä.

Turvajärjestelmät: Valvonta- ja turvajärjestelmiin kuuluu kameroita, liiketunnistimia ja muita komponentteja, jotka toimivat yhdessä kattavan kodin turvallisuuden takaamiseksi.

Älyovikellot: Älyovikellon avulla voit nähdä kuka on ovellasi mistä tahansa ja vastata ovelle älypuhelimellasi. Joitakin suosittuja malleja ovat esimerkiksi Ring Video Doorbell ja Nest Hello Video Doorbell.

Älykaiuttimet: Näiden laitteiden, kuten Amazon Echo ja Google Nest, avulla voit ohjata kodin älylaitteita, toistaa musiikkia ja käyttää tietoja äänikomennoilla.

Älykkäät robottipölynimurit: Nämä laitteet puhdistavat lattiasi ja mattosi automaattisesti ja vapauttavat aikaasi muihin tehtäviin. Joitakin suosittuja merkkejä ovat iRobot Roomba, Roborock, Xiaomi Mi, Miele, Neato, Ecovacs Deebot ja Electrolux.

Kun tilaat älykotituotteita verkkokaupasta, on tärkeää ottaa huomioon sellaisia ​​tekijöitä kuin yhteensopivuus nykyisen älykodin kokoonpanon kanssa, asennuksen helppous ja kokonaiskustannukset. On myös hyvä idea lukea asiakkaiden arvioita saadaksesi käsityksen tuotteen suorituskyvystä ja luotettavuudesta.

Tilaa täältä