Samsung SmartThings ja yhteensopivat laitteet

Samsung SmartThings logoTee elämästäsi helpompaa ja ota käyttöön Samsung SmartThings. Yksi sovellus, johon saa kiinni runsaasti älykodin laitteita. Tilaa yhteensopivat laitteet netistä ja aloita älykäs elämä jo tänään!

Mikä on SmartThings?

SmartThings on Samsungin kehittämä älykkään kodin automaatioalusta. Sen avulla käyttäjät voivat ohjata ja automatisoida erilaisia kodin älylaitteita älypuhelinsovelluksen tai verkkoportaalin avulla. Joitakin esimerkkejä laitteista ja laitteista, joita voidaan ohjata ja automatisoida SmartThingsillä:

 • Älyvalot: Ohjaa ja ajasta valaistusta yhteensopivilla älypolttimilla ja kytkimillä.
 • Älytermostaatit: Ohjaa ja ajasta yhteensopivia älykkäitä termostaatteja ylläpitääksesi mukavaa lämpötilaa kotonasi.
 • Turvallisuus: Tarkkaile kotiasi yhteensopivilla älykameroilla ja antureilla ja vastaanota ilmoituksia epätavallisesta toiminnasta.
 • Viihde: Ohjaa yhteensopivia älytelevisioita, kaiuttimia ja muita viihdelaitteita äänelläsi tai SmartThings-sovelluksella.
 • Kodinkoneet: Ohjaa ja ajoita yhteensopivia älylaitteita, kuten pesukoneita, kuivausrumpuja ja jääkaappeja.
 • Energianhallinta: SmartThingin avulla voit hallita ja valvoa energiankulutustasi (toki riippuu laitteistasi) ja esimerkiksi ajoittaa laitteesi toimimaan vain tiettyinä aikoina.

Samsung SmartThings tarjoaa myös kehittäjäalustan, jonka avulla kehittäjät voivat luoda omia mukautettuja automaatioita ja integraatioita muihin laitteisiin ja palveluihin. Tämä tarkoittaa, että voit helposti perustaa monimutkaisen älylaitteiden verkon kotiisi ja luoda mukautettuja automaatioita niiden ohjaamiseen.

Lisäksi SmartThings mahdollistaa integroinnin muihin älykkään kodin alustoihin ja laitteisiin, kuten Amazon Alexa-, Google Home- ja Nest-laitteisiin. Näin voit ohjata älykodin laitteita äänelläsi ja lisäksi laitteesi voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja luoda saumattomamman älykotikokemuksen.

Mitä tuotteita tarvitsen aloittaakseni SmartThingsin käytön?

SmartThingsin käytön aloittamiseksi tarvitset seuraavat:

 • SmartThings Hub: Tämä on ns. älykäs keskitin, joka yhdistää kaikki älylaitteesi ja jonka avulla voit ohjata niitä SmartThings-sovelluksesta.
 • Älylaitteet: Nämä ovat laitteita, joita haluat ohjata ja automatisoida, kuten valot, termostaatit, kamerat ja kodinkoneet. SmartThings tukee monenlaisia laitteita ja merkkejä, mukaan lukien Samsungin, Philipsin, Nestin ja monien muiden valmistajien älytuotteet.
 • Älypuhelin tai tabletti: SmartThings-keskittimen ja -laitteiden määrittämistä varten tarvitset älypuhelimen tai tabletin, johon on asennettu SmartThings-sovellus.
 • Internet-yhteys: SmartThings vaatii Internet-yhteyden toimiakseen kunnolla, joten kotonasi tulee olla vakaa internetyhteys.

Lisäksi sinun kannattaa harkita älykaiuttimen, kuten Amazon Echon tai Google Homen, hankkimista, sillä SmartThings tukee integrointia kyseisten laitteiden kanssa, jolloin voit ohjata älylaitteita äänelläsi.

Mitä tuotteita voin yhdistää SmartThingsiin?

SmartThings tukee monenlaisia älylaitteita ja -merkkejä, mukaan lukien Samsungin, Philipsin, Nestin ja monien muiden valimistajien tuotteet. Joitakin tuotteita, jotka voit yhdistää SmartThingsiin, ovat:

 • Älyvalot: Eri merkkien yhteensopivia älylamppuja ja kytkimiä voidaan ohjata ja ajastaa SmartThings-sovelluksella.
 • Älykkäät termostaatit: Eri merkkien yhteensopivia älytermostaatteja voidaan ohjata ja ajastaa SmartThings-sovelluksella, jotta kotisi lämpötila pysyy mukavana ja energiankulutus pienenee.
 • Älykamerat: Eri merkkien yhteensopivia älykameroita voidaan liittää SmartThingsiin ja valvoa SmartThings-sovelluksesta.
 • Älykkäät kodinkoneet: Yhteensopivia älylaitteita, kuten pesukoneita, kuivausrumpuja ja jääkaappeja, voidaan ohjata ja ajastaa SmartThings-sovelluksella.
 • Älyliittimet: Eri merkkien yhteensopivia älypistokkeita voidaan liittää SmartThingsiin ja ohjata SmartThings-sovelluksella.
 • Älylukot: Eri merkkien yhteensopivia älylukkoja voidaan yhdistää SmartThingsiin ja ohjata SmartThings-sovelluksella.
 • Älykkäät anturit: SmartThingsiin voidaan liittää yhteensopivia älykkäitä antureita, kuten liiketunnistimia, ovi- ja ikkunaantureita sekä vesivuotoantureita kotisi valvomiseksi ja automaatioiden käynnistämiseksi.
 • Älykkäät kaiuttimet: SmartThings tukee integraatiota Amazon Alexan ja Google Homen kanssa, jolloin voit ohjata älylaitteitasi äänelläsi.
 • Älykodin laitteet muista ekosysteemeistä: Jotkin laitteet muista älykodin ekosysteemeistä, kuten Nest, Philips Hue ja Ecobee, voidaan yhdistää SmartThingsiin mukautetun integroinnin tai kolmannen osapuolen sovellusten avulla.

Muun muassa seuraavat brändit toimivat laajalti SmartThingsin kanssa: Google Nest, Bose, Aeote, Arlo, Ecobee, LIFX, Philips Hue, Ring, Belkin, Fibaro, Miro, Osram, Yale, Sonos ja monia muita.

Osta SmartThings-laitteet netistä

Katso alta lista suosittelemistamme verkkokaupoista, joista tilaat älykodin SmartThings yhteensopivat laitteet netistä edullisesti ja helposti.