Tuya Smart -älykodin laitteet

Tuya Smart LogoTuya on maailmanlaajuinen Internet of Things (IoT) -alusta, joka tarjoaa älykkään kodin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita yrityksille ja kuluttajille. Tuya ja Tuyan alustaa käyttävät valmistajat tarjoavat laajan valikoiman älykkään kodin tuotteita, mukaan lukien älypolttimot, älypistokkeet, älytermostaatit ja älykkäät turvakamerat, sekä tietysti itse alustan IoT-sovellusten kehittämiseen ja hallintaan.

Osta Tuya Smart laitteet netistä

Tuyan alustan avulla yritykset voivat helposti kehittää ja tuoda markkinoille älykotituotteita tarjoamalla pääsyn erilaisiin laitteistomoduuleihin, ohjelmistokehityssarjoihin (SDK) ja pilvipalveluihin. Alusta sisältää myös työkaluja älykodin tuotteiden hallintaan ja kaupallistamiseen, mukaan lukien analytiikka, markkinointi ja asiakastuki.

Tuyan älykotituotteet ja -ratkaisut ovat saatavilla useilla markkinoilla ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Yhtiön missio on helpottaa yritysten ja kuluttajien älykkään kodin tuotteiden ja ratkaisujen kehittämistä ja käyttöä sekä luoda yhdistetty, älykäs maailma.

5 syytä käyttää Tuya-tuotteita älykodissa

 1. Laaja valikoima tuotteita: Tuya tarjoaa laajan valikoiman älykkään kodin tuotteita, mukaan lukien älypolttimot, älypistokkeet, älytermostaatit ja älykkäät turvakamerat sekä alustan IoT-sovellusten kehittämiseen ja hallintaan. Tuya-alustaa hyödyntävät kymmenet valmistajat ja yleisesti kaikki Tuya-pohjaiset tuotteet on jollain tasolla keskenään yhteensopivia.
 2. Helppo asennus ja integrointi: Tuyan älykodin tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Integraatio muiden Tuya-tuotteiden kanssa on helppoa. Tämä tarkoittaa, että voit helposti lisätä Tuya-tuotteita olemassa olevaan älykkään kotiisi ja ohjata niitä samalla sovelluksella tai ääniavustajalla.
 3. Räätälöinti ja automaatio: Tuyan alusta sisältää työkaluja automaatiorutiinien luomiseen ja hallintaan, joiden avulla voit mukauttaa kodin älylaitteiden toimintaa ja luoda yksilöllisiä kokemuksia. Tarvittaessa Tuya-laitteet voi yhdistää myös Home Assistant tai Google Home -alustoihin ja kontrolloida laitteita sitä kautta.
 4. Kaukosäädin ja valvonta: Tuyan älykodin tuotteilla voit ohjata ja valvoa laitteitasi etänä älypuhelimella tai ääniavustajalla. Näin voit pysyä yhteydessä kotiisi, vaikka olisit poissa.
 5. Kustannustehokas: Tuyan älykodin tuotteet ovat yleensä edullisempia kuin monien muiden suurten merkkien tuotteet, joten ne ovat kustannustehokas valinta älykkään kodin rakentamiseen.

Tuya-alustalla paljon valmistajia

Tässä on joitain esimerkkejä valmistajista, jotka käyttävät Tuyan alustaa älykotituotteiden kehittämiseen ja myymiseen:

 • Gosund
 • Eufy
 • Geeni
 • TECKIN
 • WYZE
 • Meross
 • Ecobee
 • Aqara
 • D-Link

Tämä on vain pieni lista monista valmistajista, jotka käyttävät Tuyan alustaa. Tuya työskentelee kaikenkokoisten yritysten kanssa, pienistä startupeista suuriin monikansallisiin yrityksiin, kehittää ja myydä älykotituotteita.

Tuya Smart -sovellus

Tuya Smart on mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ohjata ja hallita kodin älylaitteita älypuhelimillaan. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Tuya Smartin avulla käyttäjät voivat yhdistää ja ohjata laajaa valikoimaa älykkään kodin laitteita, kuten valoja, termostaatteja, turvakameroita ja paljon muuta. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös määrittää automaatiorutiineja, ajoittaa tehtäviä ja vastaanottaa ilmoituksia kodin älylaitteista.

Kuinka yhdistän Tuya Smart -tuotteet Google Home -sovellukseen?

Jos haluat yhdistää Tuya Smart -tuotteet Google Home -sovellukseen, sinun on noudatettava näitä ohjeita:

 1. Avaa Google Home -sovellus mobiililaitteellasi.
 2. Napauta ”Lisää” -painiketta sovelluksen oikeassa yläkulmassa.
 3. Valitse ”Asenna laite” ja valitse sitten ”Toimii Googlen kanssa”.
 4. Selaa käytettävissä olevien laitteiden luetteloa ja valitse Tuya Smart -tuote, jonka haluat yhdistää.
 5. Suorita asennusprosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita. Tämä voi sisältää Tuya Smart -kirjautumistietojesi syöttämisen tai QR-koodin skannaamisen.
 6. Kun laite on yhdistetty, voit ohjata sitä ja määrittää automaatiorutiineja Google Home -sovelluksella.

Huomaa: Varmista, että Tuya Smart -tuotteesi ja mobiililaitteesi ovat yhteydessä samaan WiFi-verkkoon, ennen kuin aloitat asennusprosessin.

Miten yhdistää Tuya Smart -tuotteet ja Apple HomeKit?

Jos haluat yhdistää Tuya Smart -tuotteet Apple HomeKitiin, sinun on noudatettava näitä ohjeita:

 1. Varmista, että Tuya Smart -tuotteesi on yhteensopiva HomeKitin kanssa. Joitakin Tuya Smart -tuotteita ei ehkä tueta.
 2. Lataa Tuya Smart -sovellus iPhoneen tai iPadiin.
 3. Avaa Tuya Smart -sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi.
 4. Napauta ”Lisää laite” -painiketta ja seuraa näytön ohjeita lisätäksesi Tuya Smart -tuotteesi sovellukseen.
 5. Kun laite on lisätty, napauta ”Minä” -kuvaketta sovelluksen oikeassa alakulmassa ja valitse sitten ”HomeKit”.
 6. Napauta ”Lisää HomeKitiin” -painiketta ja liitä laite HomeKitiin noudattamalla näytön ohjeita.
 7. Kun laite on yhdistetty, voit ohjata sitä ja määrittää automaatiorutiineja iPhonen tai iPadin Home-sovelluksella.

Varmista, että Tuya Smart -tuotteesi ja iPhone tai iPad ovat yhteydessä samaan WiFi-verkkoon ennen kuin aloitat asennuksen.

Katso alta lista suosittelemistamme verkkokaupoista, joista tilaat Tuya Smart älykodin laitteet netistä edullisesti ja helposti.