Ikea TRÅDFRI älykoti

IKEA tunnetaan edullisista ja tyylikkäistä huonekaluistaan, mutta tiesitkö, että Ikea myy myös erinomaisia älykodin tuotteita? Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin IKEA:n älykkään kodin tuotteita ja vertaamme niitä muiden merkkien vastaaviin tuotteisiin.

Ensimmäinen tuote, jota pikaisesti tarkastelemme, on Ikea TRÅDFRI Smart LED -lamppu. Tätä LED-lamppua voidaan ohjata TRÅDFRI-kaukosäätimellä tai Ikea Home Smart -sovelluksella, ja se on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa. Lamppu voidaan säätää useille eri väreille ja kirkkaustasoille, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon erilaisten valaistustilanteiden luomiseen kotiisi. TRÅDFRI Smart LED -polttimo on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä väriä kotiinsa ilman että pankkitili tyhjenee samalla. TRÅDFRI-lamppua voidaan ohjata etänä sovelluksella, ja se toimii myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, mikä mahdollistaa ääniohjauksen.

Toinen IKEA:n älykkään kodin tuote on TRÅDFRI Smart Plug. Tämän pistokkeen avulla voit ohjata laitteita ja muita laitteita Ikea Home Smart -sovelluksella ja sekin on tietysti yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit ohjata laitteitasi etänä tai äänikomennoilla. TRÅDFRI Smart Plug on loistava vaihtoehto, kun haluat tehdä ”tyhmistä” laitteistasi älykkäämpiä. Se on edullinen ja helppo tapa ohjata laitteitasi etänä tai äänikomennoilla. Se ei kuitenkaan ole yhteensopiva Apple HomeKitin kanssa.

IKEA tarjoaa myös TRÅDFRI Smart Remote Control -kaukosäätimen. Tällä kaukosäätimellä voit ohjata TRÅDFRI-älyvalaistusta ja muita laitteitasi. Kaukosäädin on helppokäyttöinen ja sillä voidaan ohjata useita laitteita kerralla. Se on helppokäyttöinen ja sillä voidaan ohjata useita laitteita kerralla.

Lopuksi IKEA tarjoaa TRÅDFRI Gatewayn. Tämän yhdyskäytävän avulla voit yhdistää TRÅDFRI-älyvalaistuksen ja muut älylaitteet Internetiin, jotta voit ohjata niitä etänä sovelluksen tai jonkin suositun äänipohjaisen kodin avustajan avulla. Liitä Ikean älyvalaistus, älykaihtimet ja pistorasiat TRÅDFRI-gatewayhin, niin voit ohjata niitä kaikkia IKEA Home smart -sovelluksella. Sovelluksen kautta voit ohjata jokaista valonlähdettä erikseen, luoda erilaisia sävymaailmoja tai vaikkapa avata ja sulkea älykaihtimesi.