Kodin turvapalvelu

Kodin hälytysjärjestelmä palveluna – Tilaa turvapalvelu kotiin

Sector Alarm on yritys, joka on erikoistunut turvapalvelu ja hälytysjärjestelmien toimittamiseen asuin- ja liikekiinteistöihin. Sector Alarmilta saat niin murtohälyttimet, palohälyttimet, valvontajärjestelmät kuin kodin automaatioratkaisut. Yhtiön kotipaikka on Norja ja sillä on toimintaa useissa Euroopan maissa. Jos haluat kodin hälytysjärjestelän palveluna, on Sector Alarm yksi potentiaalisista vaihtoehdoista.

Miten Sector Alarm -turvajärjestelmä toimii?

Sector Alarm LogoTurvahärjestelmä havaitsee niin murtoyritykset kuin tulipalon ja vesivahingon ja pitää näin kotisi suojassa myös silloin, kun et itse ole paikalla. Kodin hälytysjärjestelmä on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka reagoi sekunneissa kodistasi tuleviin hälytyksiin ja kutsuu tarvittaessa apua paikalle.

Miksi valita Sector Alarm?

Sector Alarmilla on erittäin tyytyväiset asiakkaat: se on tällä hetkellä Suomen parhaiten arvosteltu hälytyspalvelu (Trustpilot, 4,8/5 tähteä). Yritys on toiminut yli 25 vuotta ja sillä on Euroopassa yhteensä yli 600 000 asiakasta.

Miten tilaan turvapalvelun kotiini?

Yksinkertaisesti pyydä tarjous täältä >>

Sinun ei tarvitse tietää mitään hälytyslaitteista tai niiden asentamisesta.

Sector Alarm -turvapalveluun kuuluu:.

  • ammattilaisen tekemä turvallisuuskartoitus
  • hälytysjärjestelmän asennus
  • käyttökoulutus
  • laitteiston päivittäinen testaaminen
  • maksuttomat vartijakäynnit
  • 24/7 päivystävä hälytyskeskus
  • laitetakuu ja huolto

Tutustu tarkemmin

Mitä kaikkea Sector Alarmilta saa?

Kodin murtosuojaus: Ensinnäkin, kodin hälytysjärjestelmästä kertovat kyltit auttavat jo karkottamaan useat murtovarkaat. Mikäli murto kuitenkin tapahtuu, tunnistimet havaitsevat esimerkiksi rikkoituneet ikkunat.

Nopea reagointi: Olipa kyseessä tulipalo tai murto, Sector Alarmin hälytyskeskus reagoi tilanteeseen salamannopeasti. Esimerkiksi hälytyslaitteiden optiset anturit havaitsevat pienimmätkin savumäärät, jolloin palokunta hälytetään automaattisesti paikalle mahdollisimman nopeasti.

Helppo älykodin integraatio: Järjestelmään voidaan yhdistää myös erilaiset valot ja sähkölaitteet, jolloin voit hallita niitä etänä. Halutessasi voit liittää järjestelmään myös Yale Doorman -älylukon, jolloin pääset kotiin pääsykoodin avulla – etkä enää tarvitse avaimia. Sector Alarm -älykotiratkaisut ovat Zigbee-yhteensopivia, joten voit laajentaa järjestelmää halutessasi itse myös myöhemmin.

Vuotovahdilla varmuutta: Halutessasi voit tilata myös vuotovahdin, joka ilmoittaa välittömästi pienistäkin vuodoista. Ilmoitus vuodosta lähtee heti Sector Alarm -hälytyskeskukseen, josta voidaan lähettää paikalle vartija pysäyttämään vesivuoto 24/7.

Tämän helpommaksi ei kodin turvapalvelun ja hälytysjärjestelmän hankkiminen mene.

Tutustu tarkemmin: www.sectoralarm.fi