Tuya Google Home yhdistäminen

Kuinka yhdistää Tuya-laitteet Google Homeen

Jos sinulla on Tuya-älykotilaitteita ja Google Home, voit yhdistää ne helposti ja luoda integroidumman älykotikokemuksen. Kun yhdistät Tuya-laitteet Google Homeen, voit ohjata laitteitasi äänikomennoilla tai Google Home -sovelluksella. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka Tuya-laitteet yhdistetään Google Homeen muutamalla helpolla ja nopealla vaiheella.

Osta Tuya-laitteet netistä

Vaihe 1: Lataa Tuya Smart -sovellus
Jotta voit yhdistää Tuya-laitteet Google Homeen, sinun on ensin ladattava Tuya Smart App App Storesta tai Google Play Storesta.

Vaihe 2: Lisää Tuya-laitteesi Tuya Smart -sovellukseen
Seuraavaksi sinun on lisättävä Tuya-laitteesi Tuya Smart App -sovellukseen noudattamalla näytön ohjeita. Huomaa, että laitteet pitää olla paritustilassa, jotta sovellus löytää ne.

Vaihe 3: Yhdistä Tuya-laitteet Google Homeen
Kun Tuya-laitteesi on määritetty Tuya Smart App -sovelluksessa, voit yhdistää ne Google Homeen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  1. Avaa Google Home -sovellus ja napauta ”+” -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse ”Asenna laite”.
  3. Valitse ”Works with Google” ja hae ”Tuya Smart”.
  4. Liitä Tuya Smart -tilisi Google Homeen noudattamalla näytön ohjeita.

Vaihe 4: Ohjaa Tuya-laitteitasi Google Homella
Kun olet yhdistänyt Tuya-laitteesi Google Homeen, voit ohjata niitä äänikomennoilla tai Google Home -sovelluksella. Voit esimerkiksi sanoa ”Hey Google, turn on kitchen lights” ohjataksesi Tuya-älylamppujasi.

Yhteenveto

Tuya-laitteiden yhdistäminen Google Homeen on yksinkertainen prosessi, joka voi parantaa älykodin käyttökokemusta. Noudattamalla tässä artikkelissa kuvattuja vaiheita voit helposti yhdistää Tuya-laitteesi Google Homeen ja ohjata niitä äänikomennoilla tai Google Home -sovelluksella.