Xiaomi Mi Robotti-imuri

Xiaomi Mi robotti-imurit

Xiaomi on tunnettu brändi kulutuselektroniikan maailmassa. Xiaomi Mi on tullut tutuksi monelle nyt myös robotti-imurien maailmassa. Tässä artikkelissa kerromme nopeasti Xiaomin robotti-imurien valikoimasta ja mikä erottaa ne kilpailijoista.

Katsotaanpa ensin itse tuotteita. Xiaomin robotti-imurit on suunniteltu tekemään kotisi siivoamisesta mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Kaikissa Xiaomi Mi -imureissa on useita moderneja ominaisuuksia, kuten useita puhdistustiloja, älykäs tilojen kartoitus ja ääniohjauksen yhteensopivuus. Älykkään kartoitusominaisuuden avulla robotti voi luoda kartan kodistasi ja siivota tehokkaammin varmistaen, että jokaiseen nurkkaan päästään. Lasermittauksen ja kehittyneiden anturiensa avulla robottipölynimuri tietää itse sijaintinsa ja luo siivousreitin, jota sinä voit seurata kätevästi puhelinsovelluksella. Niissä on myös tyylikäs ja moderni muotoilu, mikä tekee niistä loistavan lisäyksen jokaiseen kotiin.

Yksi Xiaomin robotti-imurien suurimmista eduista on kuitenkin niiden hinta. Ne tarjoavat monia samoja ominaisuuksia kuin kalliimmat kilpailijat, mutta paljon edullisempaan hintaan.

Toki huonojakin puolia löytyy, jos lähdetään vertaamaan kovimpiin laatubrändeihin. Ainakin nettikirjoittelujen perusteella, osa Mi-imureista voi hieman kamppailla monimutkaisempien pohjaratkaisujen kanssa. Lisäksi akun kesto ei välttämättä ole yhtä pitkä kuin joissakin muissa kalliimmissa malleissa, joten sinun on ehkä suunniteltava siivousaikataulusi sen mukaisesti.

Me olemme itse tyytyväisiä käiyttäjiä: meillä on positiivinen kokemus Xiaomin robotti-imureista. Helppokäyttöisyys ja hinta-laatusuhde on kohdillaan, eikä ainakaan omissa tiloissani ole ollut ongelmia älykkään kartoituksenkaan kanssa..

Katsotaanpa nyt joitain saatavilla olevia eri malleja.

Mi Robot Vacuum: Tämä on Xiaomin alkuperäinen robotti-imuri ja se on edelleen suosittu valinta kuluttajien keskuudessa. Siinä on 5200 mAh akku, 1800 Pa:n imuteho ja 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä.

Mi Robot Vacuum Mop: Tämä malli lisää moppaustoiminnon vakioimuriin, 5200 mAh:n akun, 2000 Pa:n imutehon ja 3-vaiheisen puhdistusjärjestelmän.

Mi Robot Vacuum Mop Pro: Kuten nimestä voi päätellä, tämä malli lisää moppaustoiminnon vakioimuriin. Siinä on myös suurempi akku, parempi imuteho 2000Pa ja 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä.

Mi Robot Vacuum 1S: Mi Robot Vacuum 1S:ssä on 5200 mAh akku, 2000 Pa:n imuteho ja 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä. Siinä on myös suurempi roskakori ja aiemmasta parannettu navigointi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Xiaomin robotti-imurivalikoima tarjoaa loistavan yhdistelmän ominaisuuksia ja kohtuuhintaisuutta. Ne eivät ehkä ole paras vaihtoehto koteihin, joissa on paksummat matot tai selvästi monimutkaiset pohjapiirrokset, mutta useimmille ihmisille ne ovat loistava valinta. Älykkään kartoitusominaisuuden ja laajan mallivalikoiman ansiosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan.

Osta Xiaomi Mi robotti-imurit netistä