Mikä on SonosNet

Mikä SonosNet on ja miten aktivoin sen?

SonosNet on patentoitu mesh-verkkotekniikka, jota Sonos käyttää langattomien kaiuttimien ja muiden laitteiden yhdistämiseen keskenään. Sen avulla useat kaiuttimet voivat toimia yhdessä yhtenä järjestelmänä. SonosNet tarjoaa vakaan, laadukkaan langattoman yhteyden musiikin ja muun äänisisällön suoratoistoon. Verkko luodaan yhdistämällä yksi tai useampi Sonos-laite reitittimeen verkkokaapelilla ja lisäämällä sitten verkkoon lisäkaiuttimia tarpeen mukaan. Kaikkia verkossa olevia Sonos-laitteita voidaan tämän jälkeen ohjata ja synkronoida yhdessä Sonos-sovelluksen avulla.

Kuinka aktivoin SonosNetin?

Jos haluat aktivoida SonosNetin ja määrittää langattoman Sonos-kaiutinjärjestelmän, sinun on liitettävä vähintään yksi Sonos-kaiutin kotisi reitittimeen Ethernet-kaapelilla. Kun kaiutin on liitetty, voit käyttää Sonos-sovellusta lisäkaiuttimien määrittämiseen ja SonosNet-verkon luomiseen.

Tässä on yhteenveto SonosNetin aktivoinnin vaiheista:

  1. Lataa Sonos-sovellus laitteellesi ja luo tili.
  2. Liitä yksi Sonos-kaiutin reitittimeen Ethernet-kaapelilla.
  3. Kytke kaiutin päälle ja avaa Sonos-sovellus.
  4. Asenna kaiutin ja yhdistä se kotisi WiFi-verkkoon noudattamalla näytön ohjeita.
  5. Kun ensimmäinen kaiutin on asennettu, voit lisätä verkkoon uusia kaiuttimia sovelluksen avulla.
  6. Voit ohjata ja synkronoida kaikkia kaiuttimia yhdessä Sonos-sovelluksen avulla.

SonosNet on mesh-verkko. Jokainen verkkoon liitetty laite toimii siis sekä vastaanottimena että lähettimenä ja näin laajentaa verkon kuuluvuutta.

Jos sinulla on ongelmia kaiuttimien yhdistämisessä tai asennuksessa, tarkista reitittimen asetukset. Varmista myös, että kaiuttimesi on asetustilassa, ennen kuin lisäät sen sovellukseen.

Miksi minun pitäisi käyttää SonosNetiä?

On useita syitä, miksi SonosNet on hyvä valinta.

Luotettavuus: SonosNet on patentoitu mesh-verkkotekniikka, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan vakaa ja luotettava yhteys musiikin ja muun äänisisällön suoratoistoon. Tämä voi auttaa varmistamaan tasaisen ja laadukkaan kuuntelukokemuksen.

Synkronointi: SonosNetin avulla voit synkronoida useita kaiuttimia yhteen, jolloin voit toistaa samaa musiikkia eri huoneissa tai jopa koko kodissasi. Tämä voi luoda mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen ja voit helposti hallita ääntä koko kodissasi yhdestä laitteesta.

Vähäiset häiriöt: SonosNet käyttää eri langatonta taajuutta kuin muut yleiset laitteet, kuten Wi-Fi-reitittimet, Bluetooth-laitteet ja mikroaaltouunit, mikä vähentää häiriön todennäköisyyttä ja parantaa verkon yleistä suorituskykyä.

Suojaus: SonosNet käyttää AES-128-salausta suojatakseen musiikkivirtasi, joten sinun ei tarvitse stressata siitä, että naapurisi vakoilee äänivirtojasi.

Helppo asennus: SonosNetin määrittäminen on suhteellisen yksinkertaista ja suoraviivaista ja se voidaan tehdä Sonos-sovelluksella.

Kaiken kaikkiaan SonosNet tarjoaa vakaamman ja luotettavamman langattoman yhteyden musiikin ja muun äänisisällön suoratoistoon, ja sen avulla voit helposti synkronoida ja ohjata useita kaiuttimia kaikkialla kotonasi, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat rakentaa langattoman äänijärjestelmän kotiinsa. Huomaathan, että SonosNetin myötä eri alustat (esim. Home Assistant) saattaa näyttää kaikki kaiuttimet langallisina, vaikka ne olisivatkin oikeasti langattomasti yhteydessä SonosNetin yli.