Google Nest Hub arvostelu

Google Nest Hub

Google Nest Hub on Googlen kehittämä älykäs näyttö. Se on osa Google Nest -älykodin tuotesarjaa, ja se on suunniteltu toimimaan tekoälyllä toimivan virtuaalisen Google Assistantin kanssa. Google Nest Hubissa on näyttö, ja sitä voidaan käyttää useiden eri tehtävien suorittamiseen, kuten musiikin toistamiseen, hälytysten asettamiseen, kysymyksiin vastaamiseen ja muiden kodin älylaitteiden ohjaamiseen. Sillä voidaan myös soittaa puheluita ja lähettää viestejä, ja se voidaan integroida muihin palveluihin, kuten Spotify, Pandora ja Google Maps. Ääniohjausominaisuuksiensa lisäksi Google Nest Hubissa on useita muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus näyttää tietoja, kuten sääennusteita, reseptejä ja uutisotsikoita. Siinä on myös sisäänrakennettu kamera, jota voidaan käyttää videopuheluihin ja kodin turvallisuuteen. Google Nest Hub on yhteensopiva useiden älykodin laitteiden ja järjestelmien kanssa, joten se on kätevä ja kätevä vaihtoehto kotisi ohjaamiseen ja automatisointiin. Sitä on saatavana eri kokoisina ja tyyleinä, ja sitä voidaan ohjata älypuhelinsovelluksella tai puhumalla suoraan laitteeseen.

Google Nest Hub plussat ja miinukset

Plussat:

  1. Kätevä: Google Nest Hub on kätevä laite, jolla voidaan suorittaa erilaisia tehtäviä, kuten musiikin toistamiseen, hälytysten asettamiseen, kysymyksiin vastaamiseen ja muiden älykodin laitteiden ohjaamiseen.
  2. Ääniohjaus: Google Nest Hub on varustettu Google Assistantilla, virtuaalisella avustajalla, jota voidaan ohjata äänikomennoilla. Tämä voi olla kätevä ja handsfree tapa käyttää laitetta.
  3. Näyttö: Google Nest Hubissa on näyttö, jolla voidaan näyttää tietoja, kuten sääennusteita, reseptejä ja uutisotsikoita.
  4. Integrointi muihin palveluihin: Google Nest Hub voidaan integroida useisiin palveluihin, kuten Spotify, Pandora ja Google Maps, mikä tekee siitä monipuolisen laitteen.
  5. Kodin turvallisuus: Google Nest Hubissa on sisäänrakennettu kamera, jota voidaan käyttää videopuheluihin ja kodin turvallisuuteen.

Miinukset:

  1. Rajoitettu ääniohjaus: Google Assistant ei ehkä pysty ymmärtämään kaikkia äänikomentoja tai vastaamaan niihin, mikä voi olla käyttäjille turhauttavaa.
  2. Näyttö ei välttämättä sovellu kaikkiin tehtäviin: Google Nest Hubin näyttöruutu ei välttämättä sovellu tehtäviin, jotka vaativat suurempaa tai korkeamman resoluution näyttöä.
  3. Yksityisyyteen liittyvät huolenaiheet: Jotkut käyttäjät saattavat olla huolissaan kameralla varustetun laitteen yksityisyyden vaikutuksista kotonaan.
  4. Edellyttää internetyhteyttä: Google Nest Hub vaatii toimiakseen internetyhteyden, joka ei välttämättä sovellu käyttäjille alueilla, joilla on huono internet-peitto.
  5. Kustannukset: Google Nest Hub voi olla kalliimpi kuin muut älykodin laitteet, jotka eivät välttämättä sovellu pienelle budjetille.

Google Nest Hub näyttö

Tulemme listaamaan tänne tarjoajia, joilta voit tilata Google Nest Hub edullisesti netistä. Katso hinta ja hanki omasi verkkokaupasta helposti. Katso alta lista suosittelemistamme verkkokaupoista.